Compania Dell a lansat noul  notebook XPS M1730, cunoscut sub numele de "The Beast" de catre jucatorii care isi doresc performante maxime de joc.
M1730 este primul sistem notebook care incorporeaza tehnologia AGEIA PhysX Mobile prin interme
Compania Dell a lansat noul notebook XPS M1730, cunoscut sub numele de "The Beast" de catre jucatorii care isi doresc performante maxime de joc.
M1730 este primul sistem notebook care incorporeaza tehnologia AGEIA PhysX Mobile prin intermediul procesorului AGEIA PhysX 100M™ si a monitorului LCD GamePanel de la Logitech. Procesorul PhysX™ permite redarea fidela a miscarilor, precum si interactiunea cu mediul virtual la viteze incredibil de mari, fara a compromite performanta globala.
"Dell isi propune sa creeze sisteme care sa ofere impatimitilor de jocuri experiente nemaiintalnite. Echipa care a proiectat XPS M1730 a colaborat cu dezvoltatorii unor jocuri de top, precum The Orange Box, Half Life 2 de la Valve si BioShock de la 2K Games pentru a se asigura ca acest notebook functioneaza la randamentul maxim, necesar generatiilor viitoare de jocuri", a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA. Procesorul Intel® Extreme Edition Core™ 2 Duo permite functionarea in mod overclocking cu pana la Bin +2 (pana la 3.2 GHz). Notebook-ul dispune, de asemenea, de tehnologia NVIDIA® SLI® cu suport pentru DirectX 10.
Pentru amatorii de jocuri online, XPS M1730 pune la dispozitie cele mai multe optiuni de conectivitate disponibile in prezent pentru un notebook. XPS M1730 dispune de conectivitate mobila in banda larga integrata, prin reteaua Vodafone in Regatul Unit, Germania, Irlanda, Olanda si Spania, prin reteaua SFR in Franta si prin reteaua TeliaSonera in Suedia, Danemarca, Finlanda si Norvegia, precum si de optiuni multiple Wi-Fi si tehnologie Wireless-N . Sistemul integreaza o camera web de 2 megapixeli si microfon digital cu acoperire de 360 - pentru ca jucatorii sa simta cu adevarat intensitatea competitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.