Forul olimpic roman a mai facut un pas important. COSR a inaugurat, sambata, la Izvorani, Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic „Sydney 2000“, a carei constructie a costat peste 3 milioane de euro. Aici sunt asteptate sa se ant
Forul olimpic roman a mai facut un pas important. COSR a inaugurat, sambata, la Izvorani, Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic „Sydney 2000“, a carei constructie a costat peste 3 milioane de euro. Aici sunt asteptate sa se antreneze echipele de baschet, handbal si volei ale Romaniei. „Din informatiile pe care le am, a costat undeva intre 3 si 3,5 milioane de euro. In afara salii polivalente vom mai construi la Izvorani piscina olimpica, ce va fi inaugurata probabil in luna aprilie, terenul de fotbal si rugby cu pista de atletism, care cred ca va fi gata intr-o luna, sala de tenis si terenurile de tenis, probabil pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.