Formatia ardeleana a ramas lider in Liga 1, dar lupta pentru calificarea directa in grupele Ligii Campionilor este departe de a se fi incheiat.

CFR Cluj nu a reusit duminica seara sa schimbe decisiv macazul spre Liga Campionilor, actua
Formatia ardeleana a ramas lider in Liga 1, dar lupta pentru calificarea directa in grupele Ligii Campionilor este departe de a se fi incheiat.

CFR Cluj nu a reusit duminica seara sa schimbe decisiv macazul spre Liga Campionilor, actualul lider al Ligii 1 obtinind doar o remiza, 1-1, pe propriul teren in fata dinamovistilor. Bucurestenii au deschis scorul prin Adrian Cristea in prima repriza, acesta profitind de o gafa a lui Stancioiu, dar Didi a restabilit egalitatea in minutul 75, dupa ce ambele formatii ratasera alte ocazii importante. Rezultatul avantajeaza Steaua, care a reusit simbata sa-si treaca in cont toate cele trei puncte la finalul meciului cu FC Vaslui.

Universitatea Craiova a obtinut, duminica, in fata Daciei Mioveni, prima victorie dupa sapte infringeri consecutive. A fost 1-0 pentru echipa din Banie, singurul gol al meciului fiind marcat de Lutu in minutul 61. Pina la golul lui Lutu, Universitatea nu mai marcase de 630 de minute in Liga I. Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminica, dupa victoria echipei sale, ca l-a ofertat pe fostul antrenor al formatiei franceze AS Saint Etienne, Ivan Hasek, dar acesta a refuzat sa preia echipa olteana.

Finantatorul a spus ca inca se afla in cautari pentru un antrenor de valoare si ca in maxim o saptamina echipa sa va fi condusa de pe banca de un nou tehnician: "Aseara (n.r. simbata) ne-a refuzat Ivan Hasek, antrenor care a evoluat in Liga Campionilor, dar nu-i nimic. Acesta era planul unu. Trecem la planul doi si intr-o saptamina vom aduce un antrenor strain de valoare".

Ivan Hasek a fost international al echipei fostei Cehoslovacii, are 44 de ani, si a pregatit pina la finalul sezonului trecut formatia franceza AS Saint-Etienne. Hasek a mai pregatit pe Sparta Praga, Strasbourg si Vissel Kobe (Japonia). In prezent, Hasek nu are nici un angajament. Tot ieri seara, ceallalta echipa din Oltenia, a pierdut cu 0-1 in deplasare de la Poli Iasi, singurul gol al meciului fiind marcat de Miclea in ultimul minut de joc.

La Galati, Otelul a fost condusa de "U" Cluj cu 1-0, dar elevii lui Grigoras au cistigat in cele din urma cu 2-1. "Ne-a salvat Allah al lui Salif Nogo. Oricum, este o victorie meritata, am ratat o sumedenie de ocazii", a spus Grigoras, aluzie la jucatorul din Bourkina Faso care a marcat golul victorios.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.