De la „Stolo presedinte“ la „Draga Stolo“, de la „Guvernul Tariceanu e cel mai bun guvern pe care l-a avut Romania“ la „Regret ca l-am numit pe Tariceanu prim-ministru“ si „... Schimbarea premier
De la „Stolo presedinte“ la „Draga Stolo“, de la „Guvernul Tariceanu e cel mai bun guvern pe care l-a avut Romania“ la „Regret ca l-am numit pe Tariceanu prim-ministru“ si „... Schimbarea premierului påna la 1 ianuarie 2007 nu ar fi un act de instabilitate politica, „... Imi dau demisia in 5 minute“, „... Nu-mi mai dau demisia“, „Referendum simultan cu anticipatele“, „Referendum simultan cu europarlamentarele“, „DNA va scoate dosare grele“, „Procurorii vor avea atata independenta cata vor sti sa pastreze“, acestea si multe altele s-au dovedit simple declaratii conjuncturale facute pentru ca dau bine la popor. Singura consecventa a lui Basescu in ultimii doi ani a fost opozitia fata de primul-ministru, Guvern si PNL. De aceea, intoarcerile cu 180, 195, 303 grade de la sfarsitul saptamanii trecute sunt surprinzatoare chiar si pentru cei obisnuiti cu piruetele prezidentiale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.