Casa de brokeraj Broker Cluj s-a clasat pe prima pozitie in topul intermediarilor pe piata instrumentelor financiare derivate de la Sibiu, dupa ce in luna septembrie a incheiat 50.284 de contracte, potrivit unui comunicat publicat de BMFMS. Luna trec
Casa de brokeraj Broker Cluj s-a clasat pe prima pozitie in topul intermediarilor pe piata instrumentelor financiare derivate de la Sibiu, dupa ce in luna septembrie a incheiat 50.284 de contracte, potrivit unui comunicat publicat de BMFMS. Luna trecuta, pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu au fost incheiate 125.377 de contracte. Compania Broker Cluj a intermediat peste 40% din contracte si isi mentine prima pozitie in topul intermediarilor de la Sibiu. Pe pozitia a doua s-a clasat casa de brokeraj Vanguard, care a incheiat 38.446 de contracte, iar BT Securities cu 17.597 de contracte. Casa de brokeraj Eastern Securities a coborat o pozitie comparativ cu topul lunii trecute si s-a plasat pe locul al patrulea, cu 17.021 de contracte incheiate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.