Liderul Frontului Civil Unit, fostul campion mondial la sah, Gari Kasparov este singurul candidat al opozitiei ruse la functia de presedinte a Rusiei, informeaza rian.ru. Opozant inversunat al presedintelui Vladimir Putin, fostul mare sahist a fos
Liderul Frontului Civil Unit, fostul campion mondial la sah, Gari Kasparov este singurul candidat al opozitiei ruse la functia de presedinte a Rusiei, informeaza rian.ru. Opozant inversunat al presedintelui Vladimir Putin, fostul mare sahist a fost arestat in urma cu cateva luni, dupa ce a participat la un miting de protest neautorizat impotriva actualui regim politic. INCREDERE. Alegerile prezidentiale vor avea loc in Rusia in martie 2008. "Kasparov a fost desemnat cu majoritatea voturilor in calitate de candidat din partea opozitiei, conform rezultatelor votului exprimat in cadrul conferintei delegatilor "Alta Rusie", a declarat Liudmila Mamina, secretarul de presa al miscarii "Alta Rusie". Din cele declarate de Maminai reiese ca din 448 de voturi, 379 i-au fost lui Kasparov ca reprezentat al opozitiei pentru candidature la presedentia Rusiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.