La o petrecere mondena, fiul poetului Adrian Paunescu, Andrei, s-a afisat cu Alice Nastase, directorul revisei “Tango”. Daca la inceput cei doi au fost destul de rezervati si zgårciti cu gesturile tandre, cånd cheful s-a inci
La o petrecere mondena, fiul poetului Adrian Paunescu, Andrei, s-a afisat cu Alice Nastase, directorul revisei “Tango”. Daca la inceput cei doi au fost destul de rezervati si zgårciti cu gesturile tandre, cånd cheful s-a incins, Alice si Andrei au inceput sa se sarute, au dansat si pareau extrem de fericiti unul in bratele celuilalt.

Vedetele au mai avut un prilej de a se aduna la distractie joi seara, cand reprezentantii Jack Daniel's au organizat o petrecere mondena pentru a sarbatori 157 de ani de existenta a marcii de whisky. Clubul Fratelli a deschis usile invitatilor la ora 21.00, insa vedetele s-au lasat asteptate si au inceput sa apara, rand pe rand, mai tarziu. La una din mesele ziaristilor s-au asezat Alice Nastase, directorul revistei “Tango”, alaturi de Andrei Paunescu, publicist comentator la aceeasi revista. Pare-se ca munca impreuna le-a adus celor doi nu doar satisfactii profesionale, ci si fericire pe plan personal. Daca la inceput, pentru un ochi neatent la detalii, pareau doar colegi de serviciu, pe parcurs, au devenit tot mai tandri unul cu celalalt. Alice era intr-o forma de zile mari: a fost tot timpul cu zambetul pe buze si a dansat toata seara pe muzica retro, reusind sa-l ridice de la masa si pe iubitul ei mai sobru. Nici nu s-au ferit de ochii nostri, ai ziaristilor, ba chiar au zambit radios catre obiectivul foto.

Rocsana Marcu ne tine in suspans
Au stat cuminti la poza, la intrare, Catrinel Sandu si Gabi Trifu, aflati de cateva luni in Romania, iar apoi s-au asezat la o masa ascunsa tocmai in capatul clubului. Rocsana Marcu a ajuns printre primii si la fel a si plecat. Cand am vazut-o la intrare, ne-am gandit ca, in sfarsit, apare la bratul iubitului ei misterios, tatal micutei Mayra. Dezamagire, insa! A venit cu o prietena foaaaaarte roscata, si-au ales o masa si au ramas nemiscate vreme de un ceas-doua, timp in care Rocsana nu mai contenea cu schimbul de mesaje pe telefonul mobil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.