Cadavrul unui copil nou-nascut a fost gasit intr-un tomberon de gunoi dintr-o parcare de pe marginea Drumului National 1. Potrivit unui comunicat dat publicitatii de IPJ Prahova, duminica dimineata, in jurul orei 9.00, o persoana a
   Cadavrul unui copil nou-nascut a fost gasit intr-un tomberon de gunoi dintr-o parcare de pe marginea Drumului National 1. Potrivit unui comunicat dat publicitatii de IPJ Prahova, duminica dimineata, in jurul orei 9.00, o persoana a sunat la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 si a anuntat ca a gasit, intr-un tomberon de gunoi, pe marginea DN 1, cadavrul unui nou nascut. Politistii, au verificat si informatia si au descoperit, intr-unul din cele trei tomberoane metalice pentru gunoi din parcarea de la kilometrul 73 + 500 metri, pe raza orasului Baicoi, trupul neinsufletit al unei fetite, avand cordonul ombilical sectionat si fiind acoperit cu o pereche de pantaloni. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina legala Prahova, pentru ca, in urma necropsiei, sa se stabileasca daca este vorba despre un nou-nascut care a fost omorat sau despre un avorton. Cercetarile in acest caz coordonate de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova continua.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.