Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat, duminica seara, pe Drumul National 1, la intrarea in Ploiesti dinspre Brasov, doar una dintre cele 15 persoane afectate in urma accidentului fiind transportata la spital.  Potrivit ofiter
   Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat, duminica seara, pe Drumul National 1, la intrarea in Ploiesti dinspre Brasov, doar una dintre cele 15 persoane afectate in urma accidentului fiind transportata la spital.  Potrivit ofiterului de serviciu din cadrul Politiei Rutiere Prahova si Centrului Infotrafic, accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.45, din primele cercetari reiesind ca microbuzul, care se indrepta dinspre Bucuresti catre Breaza, s-a rasturnat din cauza soferului unui Peugeot, care a iesit fara sa se asigure dintr-o benzinarie situata la kilometrul 67 al drumului, a lovit un Wolksvagen Golf aflat pe prima banda a drumului, iar acesta a fost proiectat in microbuz. In acel moment, soferul microbuzului a incercat sa evite impactul cu autoturismul dn urma, a intrat pe contrasens, de unde nu venea nicio masina, a virat brusc stanga, insa din cauza impactului microbuzul s-a rasturnat in afara carosabilului. Doar una dintre acestea a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, celelalte 14 suferind doar rani superficiale si primind ingrijiri medicale pe loc. La fata locului a sosit  si un elicopter SMURD, insa nu a fost necesara interventia lui. Soferii celor trei autovehicule au fost testati cu alcooltestul si s-a constatat ca niciunul nu consumase alcool. Cercetarile sunt continuate de politisti pentru a stabili gradul de vinovatie al soferului imprudent.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.