Editura Amaltea vine in colectia C&A Motivational cu doua titluri "la minut": "Cum sa construiesti relatii personale in 90 de secunde" si "Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde".     Cum sa constru
   Editura Amaltea vine in colectia C&A Motivational cu doua titluri "la minut": "Cum sa construiesti relatii personale in 90 de secunde" si "Cum sa construiesti relatii de afaceri in 90 de secunde".     Cum sa construiesti relatii personale Nu lasati la voia intamplarii construirea relatiilor personale! Nu permiteti lipsei de experienta sa stea in calea reusitei voastre, impiedicandu-va sa va impliniti obiectivele! Indiferent daca obiectivul vostru presupune incheierea unui contract de vanzare, un interviu pentru o slujba noua, o negociere, promovarea unei idei sau obtinerea unui raspuns afirmativ in cazul unei cereri in casatorie, secretul succesului consta in construirea relatiilor personale. Iar Nicholas Boothman ne dezvaluie, pas cu pas, un program uluitor prin care ne putem sincroniza cu interlocutorii, comunicand astfel eficient.     Cum sa construiesti relatii de afaceri In afaceri nu ne putem castiga existenta vanzand prietenilor. Nu ne putem permite luxul de a ne alege colegii sau supravietuitorii, clientii sau omologii din alte companii. De aceea, invatarea strategiilor de stabilire a relatiilor de afaceri cu orice tip de oameni este un aspect vital.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.