Curtea de Apel Bucuresti a admis, ieri, recursul Parchetului declarat impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care a hotarat, in 10 septembrie, sa-l elibereze pe Petru Nica (foto), cel care este considerat organizatorul „Jafului Secolului&ld
Curtea de Apel Bucuresti a admis, ieri, recursul Parchetului declarat impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care a hotarat, in 10 septembrie, sa-l elibereze pe Petru Nica (foto), cel care este considerat organizatorul „Jafului Secolului“. Procurorii au cerut mentinerea acestuia in arest, datorita complexitatii dosarului, a prejudiciului cauzat, care nu a fost recuperat in totalitate, dar si a pericolului public pe care il reprezinta inculpatul. Ceilalti doi inculpati din dosar, Gabriel Velescu si Aurelian Paven, au fost pusi in libertate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 30 martie, respectiv 6 aprilie, cand avocata Camelia Niculescu a obtinut eliberarea lor la un interval de numai o saptamana, argumentand, in principal, ca nu sunt suficiente probe care sa justifice mentinerea lor in arest. Potrivit Cameliei Niculescu este a patra oara cand Tribunalul il pune in libertate pe Nica, iar magistratii Curtii de Apel decid mentinerea arestarii preventive.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.