Au venit aici si s-au lasat adoptati fara drept de apel, cuceriti fiind si de frumusetea dulcineelor tarii.     Gabriel Hennessey a fotografiat ce-a fotografiat pana i-au picat cu tronc, drept in obiectiv, cateva frumuseti autohtone, ana
Au venit aici si s-au lasat adoptati fara drept de apel, cuceriti fiind si de frumusetea dulcineelor tarii.     Gabriel Hennessey a fotografiat ce-a fotografiat pana i-au picat cu tronc, drept in obiectiv, cateva frumuseti autohtone, analizate mai ceva decat negativele pozelor... Oricum, o selectie tot a facut, avand in vedere ca s-a declarat satul de multe vedete fitoase. Pacatul lor de moarte? Ii cereau sa faca trucuri "nevinovate" care sa le alungeasca picioarele si sa le mareasca sanii. "Vai, ce de pretentii!", s-a indignat columbianul si, de atata of, a refuzat sa mai lucreze pentru multe vedete de silicon. Si-o fi ratat sansa de a gusta (fie si vizual!) din frumusetile adunate pe metrul patrat de studio foto?     Statuia. La fel de columbian este si Wilmark, care si-a clatit ochii privind la nurii frumoaselor concurente de la "Dansez pentru tine". A ales pana cand a cules-o pe Ioana, cu care a strabatut tara sa natala, ajungand chiar s-o stranga la piept pe Shakira. Nu, n-a fost vorba de vreo cearta preconjugala, ci de o Shakira... statuie, ridicata de Primaria din Baranquilla. Cand are, cand n-are! V-ati prins, sper, ca este vorba despre Kamara, jumatatea innegrita a trupei Alb Negru. Desi incearca din rasputeri sa castige inimi de fete mioritice, vajnicul plimbaret pe la petrecerile mondene nu prea are relatii de dura-ta. Tocmai cand presa descopera cu cine e cuplat, el se decupleaza rapid, astfel incat nici nu mai stii care e statutul lui! Ocupat ori liber? Sau, mai degraba, ocupat mereu cu incercari de agatament, mai mult nereusite, de altfel...     DRAGA DOMa€™ PROFESOR. Un alt roman "get-beget" este Victor Yila, care s-a indragostit si de Oana Morar, si de sarmalutele romanesti. Pe prima a luat-o de nevasta, iar pe celelalte le consuma ori de cate ori are ocazia. Nasi de cununie le-au fost Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Oare or fi fost cei mai potriviti in rolul de "parinti spirituali"? Pana una-alta,Victor, care este si profesor (la Facultatea de Constructii) se declara intransigent si nu accepta mita, fiind de parere ca studentii trebuie sa transpire nitel pentru a fi promovati. Poate ca la aceasta decizie a contribuit, pe langa sistemul sau de valori, si faptul ca Yila castiga binisor de pe urma reclamelor si a prestatiilor de actor. O fi cucerit-o Tiger 1 pe sotia sa cu vreo melodie rap de suflet? Tot ce se poate. Sau l-o fi cucerit ea cu vreo ciorbita buna?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.