Lazarov, certat de TVR Valeriu Lazarov este curtat de TVR pentru show-uri noi, dar, in acelasi timp, i se reproseaza insuccesul Andreei Marin Banica cu emisiunea „Sub alt chip", de anul acesta. Lazarov este obligat acum, conform contractului, sa se revanseze fata de TVR cu un alt format care sa faca audienta si sa acopere pierderile cauzate de defuncta emisiune a divei. O situatie delicata pentru cunoscutul om de televiziune, in conditiile in care bugetul noii emisiuni trebuie sa se incadreze in aproximativ 80.000 de euro, adica in „firimiturile" de la „Sub alt chip".

„Super Nanny", in turneu

Pe 4 octombrie, „Super Nanny" se incheie cu o selectie a celor mai bune momente filmate alaturi de cei mai nazdravani copii. Pentru ultima editie, Raluca Iuga, alias Super Nanny, bate deja Romania de la Constanta la Lupeni, prin Vulcan, Piatra Neamt, Medias si Bacau. „Merg la zece familii dintre cele la care am filmat ca sa vad ce mai fac copiii, in ce masura respecta regulamentul instituit de mine, dar si cum actioneaza parintii." Raluca le va darui tricouri cu poza ei, DVD-uri cu emisiunea, Codul bunelor maniere, sepci si mingiute.

Multipremiatul „24", pe B1

Din 6 octombrie, pe B1 incepe serialul „24", o superproductie 20-th Century Fox, cu un palmares impresionant: doua Globuri de Aur, in 2002 si 2004, si 16 Premii Emmy. Primul sezon, difuzat de B1, se intimpla in timp real, fiecare episod imaginind o ora dintr-o singura zi (sint 24 de episoade). Kiefer Sutherland, producatorul serialului, detine rolul principal, cel al unui agent american implicat in lupta antitero. Conceput ca o drama, „24" il aduce in prim-plan pe Jack Bauer, seful unei echipe de elita CIA, care desco-pera un plan de asasinare a candidatului la alegerile prezidentiale, David Palmer. Intre timp, casnicia subreda a lui Jack este pusa la incercare de disparitia brusca a fiicei sale adolescente.