Victor Piturca si-a calcat pe orgoliu si ii mai ofera o sansa fundasului de la Ajax Amsterdam.

Uitat mai mereu de la convocari dupa ce a avut neinspiratia sa comenteze unele decizii ale selectionerului Victor Piturca, fun


Victor Piturca si-a calcat pe orgoliu si ii mai ofera o sansa fundasului de la Ajax Amsterdam.

Uitat mai mereu de la convocari dupa ce a avut neinspiratia sa comenteze unele decizii ale selectionerului Victor Piturca, fundasul George Ogararu are sansa sa-si treaca in CV a doua si chiar a treia prezenta in tricoul nationalei Romaniei. Fotbalistul de la Ajax Amsterdam a fost trecut pe lista cu cei 12 jucatori convocati pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg din preliminariile Euro 2008. Ogararu este rezerva lui Cosmin Contra, de asemenea chemat la acest meci, desi nu este total refacut dupa o accidentare. Alaturi de cei doi, lista ii mai cuprinde pe urmatorii: Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Razvan Dinca Rat (FC Sahtior Donetk) - fundasi; Florentin Petre (TSKA Sofia), Sorin Paraschiv (Rimini Calcio), Paul Codrea (AC Siena), Alin Stoica (KAA Gent) - mijlocasi; Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart) - atacanti.

Reunirea nationalei Romaniei are loc luni, 8 octombrie, la Casa Fotbalului, iar numele jucatorilor legitimati la cluburi din Romania si implicit lotul definitiv pentru aceste doua jocuri vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor contind pentru etapa a 10-a a campionatului Ligii I. Meciul cu Olanda are loc pe 13 octombrie, ora 20.15, pe stadionul Farul din Constanta, iar cel cu Luxemburg, pe 17 octombrie, de la ora 20.15, adica 21.15 - ora Romaniei, pe Stadionul "Josey Barthel" din Luxemburg.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.