Fost solist vocal in grupurile RA, Kumm si Urma, Daniel Radu este cunoscut sub numele de Byron. Impreuna cu patru muzicieni experimentati, a pus bazele unui grup care-i poarta numele.     Casa de productie A&A Records va edita noul
Fost solist vocal in grupurile RA, Kumm si Urma, Daniel Radu este cunoscut sub numele de Byron. Impreuna cu patru muzicieni experimentati, a pus bazele unui grup care-i poarta numele.     Casa de productie A&A Records va edita noul album al grupului Byron, intitulat "Forbidden Drama", lansarea urmand a avea loc la 12 octombrie in Fabrica (Strada 11 iunie nr. 50). Avand in vedere atat "trecutul" solistului, cat si al celor care il insotesc in acest proiect (chitaristul Costin Oprea, Parlament, Blue Service; keyboards-man 6 Fingers, Magica, Trooper; basistul Gyergyei "Szaby" Szabolcz -   Slang, tobosarul Cristi Matesan, Spin), fara indoiala ne aflam in fata unui album-eveniment.     SUPERLATIV. Cei care au ascultat deja materialul noului disc au numai cuvinte de lauda: "Indiscutabil, unul dintre cele mai bune produse muzicale ale ultimilor ani, atat prin expresia tehnica, cat mai ales prin valoarea compozitiilor, trupa Byron marsaluieste in aceasta toamna spre urechile si mai apoi spre sufletele dumneavoastra. Pasind, firesc pentru o mana de artisti care se respecta, pe cararea mai putin umblata a muzicii de nisa, Byron va deveni cu siguranta, in scurta vreme, trupa de inima a iubitorilor de muzica buna si rasfatata prestatiilor live. Aproape imposibil de incadrat, muzica Byron curge pur si simplu ca un torent aural care te incalzeste si te face sa-ti pui intrebari in aceeasi masura... este genul de muzica pe care oricine viseaza s-o fi scris macar o data in viata".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.