Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la RRA, ca fostul premier Adrian Nastase i-a propus ca PD sa fuzioneze cu PSD pentru ca dosarul „Flota“ sa fie uitat, mentionand ca a preferat sa ajunga in instanta decat sa accepte „un
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la RRA, ca fostul premier Adrian Nastase i-a propus ca PD sa fuzioneze cu PSD pentru ca dosarul „Flota“ sa fie uitat, mentionand ca a preferat sa ajunga in instanta decat sa accepte „un asemenea compromis“.

Presedintele sustine ca dosarul Flota „este un fals“, dovedit de o stenograma a unei discutii purtate de „demnitari PSD“, care au stabilit, „la partid“, ca acest dosar sa fie fabricat si dat procurorilor. Basescu a mentionat ca a purtat, la Guvern, o discutie cu premierul de atunci, Adrian Nastase, in care acesta i-a propus ca PD sa fuzioneze cu PSD in schimbul „uitarii“ dosarului Flota.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.