Oltchim Rimnicu Vilcea va infrunta pe teren propriu echipele Belaz Minsk, Madeira Andebol si Byasen Trondheim, miza fiind calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rimnicu Vilcea, va sustine un nou examen important in Europa la doar o saptamina dupa cistigarea Superligii Europene. Elevele lui Gheorghe Tadici se vor afla din nou fata-n fata cu norvegiencele de la Byasen Trondheim, adversarele din finala Cupei Cupelor. Miza este calificarea in grupele Ligii Campionilor.

La turneul ce va fi organizat incepind de astazi la Rimnicu Vilcea vor mai participa echipele Belaz Minsk (Belarus) si Madeira Andebol (Portugalia). Prima clasata in acest turneu se califica in Grupa D a Ligii Campionilor, alaturi de formatiile Viborg HK (Danemarca), Ferencvaros Budapesta (Ungaria) si Buducnost T-Mobile (Muntenegru). ,,Principalele noastre contracandidate la locul intii sint norvegiencele. Vom avea un meci greu cu acestea, mai greu chiar decit cele din Supercupa Europei. Nordicele vin cu gind de razbunare, dupa ce le-am invins in finala Cupei Cupelor. Ne-au studiat atent si vor cauta sa ne surprinda. Au un portar cu mare experienta, dar poate si cea mai buna extrema din lume’’, a spus antrenorul Gheorghe Tadici. Astfel, Oltchim va intilni astazi, de la ora 19.00, pe Madeira Andebol, miine va juca in compania formatiei Belaz Minsk (ora 19.00), iar duminica va infrunta pe Byasen Trondheim (ora 16.30). Toate meciurile sint transmise in direct de Sport.ro.