Toti cei care au avut urechi sa auda au putut pricepe mesajul din subtextul debitat de Traian Basescu in emisiunea de la TVR. A spus, printre altele, ca anticipatele nu mai sunt o solutie pentru Romania, linistindu-i pe parlamentarii dolofanei si ro
Toti cei care au avut urechi sa auda au putut pricepe mesajul din subtextul debitat de Traian Basescu in emisiunea de la TVR. A spus, printre altele, ca anticipatele nu mai sunt o solutie pentru Romania, linistindu-i pe parlamentarii dolofanei si rozalii ca nu-si vor pierde fotoliile. Apoi ca se poate lucra cu PSD, daca scapa de balastul format dintr-un trio execrabil: Iliescu, Hrebenciuc, Nastase, intarind astfel prestigiul amicului sau secret, Mircea Geoana. Desi majoritatea analistilor cred ca social-democratii au cazut la pace cu liberalii si ca motiunea va pica, eu sunt aproape convins ca, in obscuritatea serviciilor secrete si in penumbra jocului politic, democratii si pesedistii au batut palma formarii unui alt pol de putere. Daca luam in calcul si ultimele nade aruncate in media cum ca Tariceanu este spion maghiar, iar Melescanu agent rus, ne putem contura si mai mult impresia ca guvernul actual isi traieste agonia, fara sa realizeze acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.