Fostul director general al Pandurilor Viorel Temelescu a lovit si a injurat doi ziaristi si i-a transmis "alcoolistului de Balaci" ca va pleca mort din oras.

Presedintele Pandurii, Marin Condescu, spune despre Viorel Temelescu (foto),

Fostul director general al Pandurilor Viorel Temelescu a lovit si a injurat doi ziaristi si i-a transmis "alcoolistului de Balaci" ca va pleca mort din oras.

Presedintele Pandurii, Marin Condescu, spune despre Viorel Temelescu (foto), dupa ce acesta a agresat joi doi jurnalisti, ca nu face parte din structura gruparii din Tirgu-Jiu, desi pina acum, la meciuri, acesta era administrator delegat, director general, dar si vicepresedinte. "Temelescu nu are nici o calitate oficiala la club", a declarat pentru MEDIAFAX Condescu, dupa ce a fost intrebat cum comenteaza comportamentul de joi al lui Temelescu.

La Tirgu-Jiu, Viorel Temelescu a injurat echipa Universitatea Craiova, dar si pe patronul gruparii, Adrian Mititelu, atit inainte, cit si dupa meciul de ieri din Cupa: "Alcoolistul ala de Balaci va pleca numai mort de aici. Mititeii ce fac, o sa sfiriie pe gratar". Apoi si-a indreptat tirul spre doi reporteri, Narcis Drejan, de la "Pro Sport", si corespondentul MEDIAFAX la Craiova, Toni Sorica, pe care a inceput sa-i injure de la inceputul meciului. La finalul partidei i s-a adresat lui Drejan: "Mai, piticanie, iti dau un pumn de te bag in pamint. Tu scrii de mine?", iar apoi s-a indreptat spre Sorica, l-a luat de geaca si i-a dat un pumn in piept.

Comportamentul lui Temelescu a necesitat interventia jandarmilor si a politistilor comunitari, care au reusit sa-l ia de acolo si l-au inchis intr-o camera. A reusit sa iasa dupa zece minute injurind, insa era tinut de fortele de ordine. In ianuarie 2006, Viorel Temelescu a fost numit director general al clubului Pandurii Tirgu-Jiu. Temelescu, vicepresedinte al principalului sponsor al clubului Pandurii, a fost in ultimele doua sezoane vicepresedinte al gruparii din Tirgu-Jiu si director de imagine, fiind scos din organigrama de presedintele Marin Condescu in turul campionatului 2005/2006. La inceputul anului trecut, Viorel Temelescu a fost din nou cooptat in conducerea clubului.

In august 2006, Temelescu a fost protagonistul unui alt incident. Jurnalistii prezenti la conferinta de presa a clubului Pandurii Tirgu-Jiu au fost alungati din sediul gruparii chiar de catre acesta Dupa ce au dialogat cu capitanul echipei Florin Stinga si cu portarul Adnan Guso, prezenti la conferinta de presa saptaminala a echipei Pandurii, jurnalistii au inceput sa-i adreseze intrebari si antrenorului Eugen Neagoe. Viorel Temelescu a intrat de mai multe ori in sala si le-a cerut jurnalistilor sa plece sustinind ca, in opinia sa, conferinta de presa s-a incheiat, desi nu trecusera decit 15 minute de cind aceasta incepuse. Oficialul UFSMO i-a injurat si i-a facut nesimtiti pe jurnalisti si pe tehnicianul care se afla in discutii cu acestia.

Temelescu nu se afla la prima abatere de acest gen, in urma cu citeva luni, el injurindu-i pe ziaristi la o conferinta de presa sustinuta dupa un joc al echipei Pandurii. In perioada in care s-a aflat in conducerea clubului, Temelescu a primit din partea comisiilor FRF amenzi de 4.000 de euro pentru comportament neadecvat pe banca echipei Pandurii sau pe tunelul de acces spre vestiare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.