Omul de afaceri va finanta din iarna echipa de fotbal Pandurii Tirgu-Jiu.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu vrea sa calce pe urmele lui Gigi Becali. El a decis sa intre in lumea fotbalului, urmind sa investeasca la formatia Pandurii Ti
Omul de afaceri va finanta din iarna echipa de fotbal Pandurii Tirgu-Jiu.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu vrea sa calce pe urmele lui Gigi Becali. El a decis sa intre in lumea fotbalului, urmind sa investeasca la formatia Pandurii Tirgu-Jiu. ,,Irinel Columbeanu are afaceri in Gorj, iar in cel mai scurt timp va deschide o fabrica de ciment la Tirgu Carbunesti. Acest ciment va revolutiona piata constructiilor. Exista deja o colaborare intre club si Irinel Columbeanu, ne-a dat 50.000 de euro pentru publicitate", a declarat presedintele gorjenilor, Marin Condescu.

Columbeanu si-a luat in serios misiunea de finantator, astfel ca joi a fost prezent in loja oficiala la meciul din 16-imile Cupei Romaniei dintre Pandurii si Universitatea Craiova, scor 1-0. "A ramas impresionat de jocul nostru", a mai spus Condescu, adaugind totodata ca valoarea contractului ce urmeaza a fi semnat intre miliardar si clubul din Tirgu-Jiu nu a fost stabilita. "Cel mai probabil se va face un contract de sponsorizare. Firma de ciment a lui Irinel Columbeanu va sprijini Pandurii. Vom vedea cit va fi valoarea contractului, important este ca si-a dat acordul sa ne sprijine financiar. Eu l-am convins sa vina alaturi de noi."

Finantarea clubului gorjean nu este singura legatura a lui Columbeanu cu lumea sportului. In urma cu trei luni, omul de afaceri a incheiat un contract de parteneriat cu tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor. Astfel, gimnasta devine pe timp nelimitat imaginea firmei de constructii a miliardarului, in timp ce acesta se angajeaza sa o ajute sa-si ridice vila din Constanta. "Este vorba despre materiale de constructie in valoare de 100.000 de euro", a spus mama Catalinei, Carmen Ponor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.