Editura Niculescu intra si ea pe piata ghidurilor turistice cu doua noutati: Paris si Madrid.     Paris Cu o arhitectura vizionara, Parisul, important centru cultural al modei, al gastronomiei si al divertismentului,
   Editura Niculescu intra si ea pe piata ghidurilor turistice cu doua noutati: Paris si Madrid.     Paris Cu o arhitectura vizionara, Parisul, important centru cultural al modei, al gastronomiei si al divertismentului, izbuteste sa-si copleseasca vizitatorii, oricare ar fi numarul acestora, iar capitala Frantei este, de departe, cel mai "calcat" oras anual, caci statisticile vorbesc in aceasta privinta de nu mai putin de 26 de milioane de vizitatori. Despre toate acestea, si multe altele inca, este vorba si in ghidul dedicat de Garry Marchant si Marnie Mitchell capitalei "Hexagonului", starnindu-si cu generozitate consultantii, dincolo de motivatia unor renumite locasuri muzeistice din partea locului, un "motiv al motivelor" pentru a calatori pana acolo.     Madrid Ghidul dedicat de Nick Inman si Clara Villanueva capitalei Regatului Spaniei starneste cu generozitate cititorii, indemnandu-i la calatorie. Orasul beneficiaza de carti de vizita sintetice (inclusiv secvente cartografice, de mare ajutor in orientarea "in teren") ale celor mai interesante obiective turistice din interior si din imprejurimi, sugestii de program pe parcursul sederii, surprinzand vivacitatea atmosferei capitalei spaniole, "tragandu-te de maneca" in privinta a ceea ce nu trebuie sa ratezi sau trimitandu-te, prin prezentari detaliate, in salile principalelor muzee si galerii de arta, croindu-ti drum catre zonele comerciale sau magazinele de lux.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.