Pentru unii oameni, sporturile clasice au devenit plictisitoare, astfel ca au incercat sa experimenteze situatii care sa-ti potoleasca setea de adrenalina. Ce se intimpla atunci cind, in loc sa fugi din raza unui copac doborit de securi

Pentru unii oameni, sporturile clasice au devenit plictisitoare, astfel ca au incercat sa experimenteze situatii care sa-ti potoleasca setea de adrenalina. Ce se intimpla atunci cind, in loc sa fugi din raza unui copac doborit de securi, incerci sa-ti arati talentul de prinzator, vedeti in imaginile de mai jos. De nervi ca a luat prea usor un gol, un portar nu mai vede bara decit dupa ce si-a strivit fata de ea, iar corzile de la un ring de box/wrestling pot dauna grav sanatatiii sportivilor. Surprizele nu-si au locul la un interviu cu un pugilist a aflat, e drept pe propria piele si cam tirziu, un figurant, dar accidentele sint posibile si in afara sportului. Cadeeeeeeeeee!

Sa ridem de altii, ei pling


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.