Constantin Iacov este cazul tipic al omului de afaceri care duce un club cu traditie spre divizia judeteana. Din gama variata a strategiilor de retrogradare, Iacov a combinat tehnica atacurilor la adresa celor care taie si spanzura cu metoda antreno
Constantin Iacov este cazul tipic al omului de afaceri care duce un club cu traditie spre divizia judeteana. Din gama variata a strategiilor de retrogradare, Iacov a combinat tehnica atacurilor la adresa celor care taie si spanzura cu metoda antrenorului habarnist. Totul a inceput la sfarsitul sezonului 2005-2006, cand Iacov a gasit de cuviinta sa se certe ca la usa cortului cu Dumitru Dragomir, presedintele LPF. Multi cunoscatori au anticipat atunci ca „bancarii” vor retrograda in sezonul urmator. „O sa fii facut cu arbitrii”, i se spunea presedintelui din Parcul cu Platani. Profetia s-a implinit, dar nu a fost nevoie de nici un arbitru care sa puna umarul la regres. FC National nu a fost dezavantajata flagrant, dar nici ajutata. A avut Iacov grija sa isi saboteze echipa. La inceputul campionatului 2006-2007, el l-a numit antrenor pe Marin Duna, un tehnician fara experienta in Liga I. Dupa cateva etape de cosmar, Iacov a facut o miscare si mai catastrofala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.