In urma cercetarilor efectuate de anchetatorii italieni, s-a stabilit ca cei trei romani impuscati, in noaptea de miercuri spre joi, in capitala Italiei, au discutat inainte de incident cu un conational urmarit international pentru infractiuni la re
In urma cercetarilor efectuate de anchetatorii italieni, s-a stabilit ca cei trei romani impuscati, in noaptea de miercuri spre joi, in capitala Italiei, au discutat inainte de incident cu un conational urmarit international pentru infractiuni la regimul silvic. In timpul investigatiilor a fost identificat Catalin Neagu, de 28 de ani, din Vrancea, care in seara atacului s-a aflat impreuna cu cele trei victime la o pizzerie din apropierea locului faptei, unde a mai ramas cateva zeci de minute dupa ce insotitorii sai au plecat. Astfel, s-a stabilit ca victimele lucrau in constructii si locuiau in baraci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.