Editura Humanitas a lansat joi, la Cafeneaua Stabucks, volumul "Sint aiurita si se ia" de Caprice Crane, din Colectia Cocktail.

La lansare au vorbit Dan Capatos si Cristina Cioran, moderatori tv, Alina Baisan, secretar de redactie la r

Editura Humanitas a lansat joi, la Cafeneaua Stabucks, volumul "Sint aiurita si se ia" de Caprice Crane, din Colectia Cocktail.

La lansare au vorbit Dan Capatos si Cristina Cioran, moderatori tv, Alina Baisan, secretar de redactie la revista "Elle", Dominique Iancu, DJ la Magic FM, Iustina Croitoru, editor al Colectiei Cocktail, si Denisa Comanescu, director editorial la Humanitas. Cei prezenti au povestit imprejurarile in care au citit cartea si au aratat intr-o atmosfera destinsa analogiile intre peripetiile eroinei si diferitele patanii personale la locul de munca. Publicat in peste zece tari, "Sint aiurita si se ia" a cistigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului 2006.

Heaven, eroina cartii, este o tinara care lucreaza la una dintre cele mai mari firme de PR din New York si este obsedata de maritis. Mereu cu capul in nori, insa cu un simt al umorului debordant, Heaven isi pierde slujba si ajunge chelnerita intr-un restaurant luxos. Insa viata sa isi schimba din nou cursul, dupa ce face cunostinta cu un vecin de bloc, de care se indragosteste rapid. Titlul cartii ("Stupid&Contagious" in original) este inspirat de un vers din melodia formatiei Nirvana "Smells Like Teen Spirit", motiv pentru care Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, a furat cartea dintr-un magazin. Caprice Crane este celebra dinainte de a cistiga premiul pentru primul sau roman deoarece a scris scenariul pentru citeva editii ale MTV Music Awards.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.