Noile elemente aparute in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov, conduc tot mai mult la ipoteza ca sotul acesteia este autorul crimei. Surse judiciare au declarat, ieri, ca pe tocul din piele al pistolului politistului Cristian Cioa
Noile elemente aparute in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov, conduc tot mai mult la ipoteza ca sotul acesteia este autorul crimei. Surse judiciare au declarat, ieri, ca pe tocul din piele al pistolului politistului Cristian Cioaca, alaturi de petele de sange, s-au mai gasit si alte fragmente care dau cazului o cu totul alta greutate. „Fragmentele cu pricina au fost analizate la laborator si sunt din buza victimei“, au precizat sursele citate.

Avea un alt pistol?
Aceste noi probe au creat un cu totul alt film al evenimentelor ce se presupune a fi avut loc in noaptea de 29 spre 30 august, in locuinta sotilor Ghinescu si Cioaca din Brasov. Anchetatorii sunt de parere ca, in urma unei discutii foarte aprinse dintre avocata si politist, acesta a lovit-o cu tocul pistolului peste gura. Se ridica, astfel, o noua intrebare. Si anume, daca politistul Cioaca si-a predat armamentul la iesirea din tura, ce anume continea tocul pistolului in noaptea in care Elodia se presupune ca a fost ucisa?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.