Cu doar cateva zile inainte de alegerile europarlamentare, Primaria Iasi are ocazia sa organizeze Sarbatorile Iasiului intr-o atmosfera mai speciala. Faptul ca ieseanul Daniel Ciobotea a fost ales Patriarhul Romaniei, dar si alegerile, l-a ambitiona
Cu doar cateva zile inainte de alegerile europarlamentare, Primaria Iasi are ocazia sa organizeze Sarbatorile Iasiului intr-o atmosfera mai speciala. Faptul ca ieseanul Daniel Ciobotea a fost ales Patriarhul Romaniei, dar si alegerile, l-a ambitionat pe primarul Gheorghe Nichita, care vrea sa organizeze cele mai „tari“ sarbatori vazute vreodata in capitala Moldovei. Cu ocazia asta, iesenii vor avea Festival de Teatru Profesionist, Salon de Carte Romaneasca, fachiri, grafitti, un targ de antichitati, sarmale si bere gratis, parasutisti, plimbari cu balonul si, cireasa pe tort, Al Bano si Paula Seling in duet. Primarul ar fi dorit sa-i aduca la Iasi pe Cesaria Evora, sau Uriah Heep, sau Toto Cutugno, sau Vaya con Dios, dar preturile piperate l-au readus cu picioarele pe pamant. Sarbatorile Iasiului, prilejuite de Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, vor avea loc in perioada 6-14 octombrie si deja reprezentantii municipalitatii au, la asfaltari de urgenta, si pregatirea zonelor pentru „invazie“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.