Cea de a treia editie a Festivalului Masca incepe maine si se va desfasura pana duminica in cartierul bucurestean Militari. Plecand de la conceptul de "banlieu cultural" si adresandu-se unei comunitati care locuieste departe de centrul orasului, fest
Cea de a treia editie a Festivalului Masca incepe maine si se va desfasura pana duminica in cartierul bucurestean Militari. Plecand de la conceptul de "banlieu cultural" si adresandu-se unei comunitati care locuieste departe de centrul orasului, festivalul aduce in atentia locuitorilor cartierului mentionat si nu numai un eveniment ce precede stagiunea din acest an sub deviza "O sarbatoare in familie". Festivalul va cuprinde spectacole in aer liber sustinute de Tamara Buciuceanu, Ovidiu Lipan Tandarica, Ioan Gyuri Pascu, Holograf, Loredana, Corina Chiriac, Anca Sigartau, trupa Teatrului Masca, precum si alte momente conexe cu teatrul - de pilda, iluzionism cu Leonard Iosefini. In corturile amenajate in curtea teatrului de pe Bd. Uverturii sunt programate ateliere de pictura si desen pe masti, fanioane si baloane, realizari de costume de carnaval din hartie, un workshop de teatru pe textele lui Caragiale realizat de actorii de la Masca si ateliere de face painting. Cea de-a treia sectiune a festivalului este una comerciala. Mini-restaurante vor fi amenajate pe strazile din apropierea teatrului, iar atmosfera va fi completata de muzica de fanfara si spectacolele de varietati. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.