Constructia depozitului de la Sofia este motivata de consumul ridicat de carburanti din regiunea capitalei bulgare, care reprezinta circa 50% din consumul total de pe piata locala, si de concentrarea economica din aceasta zona, a afirmat Acatrinei. D
Constructia depozitului de la Sofia este motivata de consumul ridicat de carburanti din regiunea capitalei bulgare, care reprezinta circa 50% din consumul total de pe piata locala, si de concentrarea economica din aceasta zona, a afirmat Acatrinei. Depozitul va putea inmagazina 12.000 metri cubi de produse petroliere si 2400 metri cubi de GPL.
Rompetrol opereaza in Bulgaria un depozit, la Ruse, cu o capacitate de stocare de 5800 metri cubi. Vanzarile prin intermediul depozitului de la Ruse au inregistrat in primele opt luni ale anului un volum de 110.000 de tone, urmand sa creasca la 200.000 de tone pana la sfarsitul anului.
Rompetrol Bulgaria opereaza 50 de benzinarii, dintre care 15 sunt proprii, iar 35 de unitati sunt francize. Compania urmareste sa dezvolte reteaua de statii de alimentare la 85 de unitati, pana la finele anului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.