Declaratia initiata in mai, anul acesta, de europarlamentarii PSD Adrian Severin, Daciana Sarbu, Radu Podgorean, Corina Cretu si Silvia Ciornei a intrunit numarul de semnaturi necesare pentru ca un document sa devina pozitia oficiala a co-legislativu
Declaratia initiata in mai, anul acesta, de europarlamentarii PSD Adrian Severin, Daciana Sarbu, Radu Podgorean, Corina Cretu si Silvia Ciornei a intrunit numarul de semnaturi necesare pentru ca un document sa devina pozitia oficiala a co-legislativului UE. Textul solicita Comisiei Europene si Consiliului Uniunii Europene sa condamne ferm atitudinea autoritatilor romane si sa declanseze procedurile juridice care se impun pentru a determina respectivele autoritati sa-si indeplineasca obligatiile comunitare in ceea ce priveste conservarea si protejarea patrimoniului cultural si arhitectural. Documentul urmeaza a fi remis Consiliului UE, Comisiei, Guvernului Romaniei, precum si institutiilor responsabile de protejarea patrimoniului cultural european. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.