Reactia lui Manea vine la cateva zile dupa ce Gloria a remizat in Giulesti, scor 0-0 cu Rapid, meci in care gazdelor le-a fost refuzat un penalty in minutul 90. La finalul partidei, suporterii giulesteni i-au acuzat pe oficialii buzoieni ca ar fi apa
Reactia lui Manea vine la cateva zile dupa ce Gloria a remizat in Giulesti, scor 0-0 cu Rapid, meci in care gazdelor le-a fost refuzat un penalty in minutul 90. La finalul partidei, suporterii giulesteni i-au acuzat pe oficialii buzoieni ca ar fi aparat interesele Stelei! Altfel, Manea a declarat ca principalul actionar al Rapidului, George Copos, a tras un semnal de alarma atunci cand a anuntat ca se va retrage din fotbalul romanesc. "Am vorbit cu Copos. La suparare se spun multe. Rapid e totusi o echipa a campionatului, nu putem sa luam o hotarare, dar s-a tras un semnal de alarma. Daca se face o obisnuinta din asta si tot timpul Rapid va fi tratat asa, atunci chiar ne vom gandi. Sa joace numai doua echipe, cate vor ramane. Ne vom retrage un an si vom reveni in forta anul urmator", a spus Manea. Dupa meciul Rapid - Gloria, Copos a declarat ca el nu are ce cauta in fotbal si ca acest sport ar trebui sa fie jucat de cei din federatie si din comisiile FRF si LPF, care nu iau masuri impotriva celor care incalca regulamentele. "Mizeriile astea care se intampla in aceasta tara... Acesti arbitri care iau bani si nu dau penalty atunci cand trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara suporteri... Sa vina sa joace federatia, sa joace comisiile! Eu nu am ce cauta in fotbal", a spus Copos, care a amenintat chiar cu retragerea echipei din Liga I.
Rapid in razboi cu FRF
Manea a contestat decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care a decis ca Rapid sa evolueze un meci pe teren propriu fara spectatori, dupa ce, la partida cu Steaua, suporterii rapidisti au aprins o torta. "Daca asa se judeca aceste cazuri in care implicati au fost cei de la Steaua si nu de la Rapid... Sa bagi o multime de oameni intr-o cusca, chiar si de plasa, cred ca spune totul. Au aruncat cu un surub in capul lui Bozovic si nu s-a luat nici o masura, dar s-a luat impotriva Rapidului ca sa evolueze inca o etapa fara spectatori. Am spus sa se judece cu aceeasi moneda fiecare echipa. Pun o intrebare: daca la fiecare meci platim jandarmi care trebuie sa faca control corporal si nu gasesc o torta, trebuie sa nu mai jucam niciodata cu spectatori?", a spus Manea, care a amintit de incidentele de la partida Gloria Buzau - Dinamo, din cadrul primei etape a Ligii I, cand suporterii dinamovisti s-au batut cu fortele de ordine, iar Comisia de Apel a decis sa anuleze suspendarea de doua etape dictata de Comisia de Disciplina. "Nu sunt de acord cu petardele si obiectele contondente, dar sa aprinzi o torta care face parte din spectacol si nu raneste pe nimeni, face doar un fum, dar... Nu mai aduc aminte de Buzau, cand ii carau bete in cap la jandarm, dar era de-al lor, era de la Ministerul de Interne si nu au mai fost suspendati. Pe noi, la Steaua, ne baga ca pe niste animale in cusca si ne suspenda tot pe noi. Noi avem niste turnuri si poate le lasam un oblon mic sa se uite la meci", a completat Manea. (MIG)
Lupescu il vrea pe Copos la Disciplina
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca este curios daca membrii Comisiei de Disciplina se vor sesiza si il vor chema la audieri pe Copos, dupa ce acesta a afirmat ca arbitrii au luat bani. "Sunt foarte curios daca cei de la comisie se vor sesiza si il vor chema pe Copos pentru afirmatiile facute la adresa arbitrilor, despre care a spus ca au luat bani. Cred ca ar fi bine sa-si masoare cuvintele, pentru ca una spune in particular si alta face in public. Il inteleg ca era nervos, si eu sunt de parere ca a gresit arbitrul Martis, dar sa se ajunga la afirmatiile pe care le-a facut dansul...", a spus Lupescu. Inainte de Lupescu, seful FRF, Mircea Sandu, l-a facut hot pe Copos. "Hotii striga hotii. Ca a gresit arbitrul e alta poveste. Cine face scandal? Copos, care a deschis magazine Samsung arbitrilor! A incercat sa-i santajeze sau mai stiu eu ce! Sa se duca la Loterie, la Guvern sau pe unde a mai fost el si sa faca acolo aceste declaratii", a afirmat Sandu. Marti, Copos i-a trimis o scrisoare deschisa lui Sandu, in care precizeaza ca se simte jignit de maniera aroganta in care investitorii din fotbal sunt tratati de seful federatiei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.