Potrivit directorului comercial al TAROM, Sorin Georgescu Boeing-ul 737-700 a avut o problema tehnica, semnalata la bord, iar in aceste conditii aparatul a fost oprit in timp ce accelera pe pista de decolare. "A fost o problema tehnica, posibil la un
Potrivit directorului comercial al TAROM, Sorin Georgescu Boeing-ul 737-700 a avut o problema tehnica, semnalata la bord, iar in aceste conditii aparatul a fost oprit in timp ce accelera pe pista de decolare. "A fost o problema tehnica, posibil la una dintre roti. Avionul a mai incercat o data sa decoleze, dar aparatura de bord a semnalat din nou o problema. Din acest motiv, zborul a fost amanat", a spus, pentru Mediafax, Georgescu. La bordul avionului se aflau 62 de pasageri.
Purtatorul de cuvant al Companiei, Madalin Tudor a declarat insa ca, defectiunea a fost la senzorii sistemului de franare ai aparatului. "Initial s-a crezut ca exista o problema la sistemul hidraulic, insa ulterior s-a stabilit ca exista probleme la senzorii de avertizare ai sistemului.
Cursa a fost anulata, o parte din pasageri plecand spre destinatie cu alte curse ale companiei, iar cei care aveau zboruri de legatura de la Paris au fost deja cazati la Bucuresti pana la urmatoarea cursa. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.