"S-a discutat in ultima perioada despre nevoia de a articula, de a coagula pe stanga esichierului politic romanesc o constructie. Domnul Ion Iliescu, domnul Petre Roman, noi, si altii au declarat ca acest lucru este de dorit. PSD doreste sa lanseze s
"S-a discutat in ultima perioada despre nevoia de a articula, de a coagula pe stanga esichierului politic romanesc o constructie. Domnul Ion Iliescu, domnul Petre Roman, noi, si altii au declarat ca acest lucru este de dorit. PSD doreste sa lanseze si va lansa in zilele urmatoare o platforma politica in care vom chema sa ni se alature acele formatiuni politice care doresc sa reprezinte, alaturi de noi, o alternativa reala la actuala putere de dreapta in Romania. Platforma noastra politica se adreseaza nu lui Petre Roman ca personalitate publica, ci lui Petre Roman, de exemplu, ca lider al Fortei Democrate. Petre Roman ca personalitate, sau Cozmin Gusa, ca personalitate, vor putea sa aiba in acest forum civic propus de domnii Iliescu si Roman un loc de manifestare. Dar ca lideri de formatiuni politice, discutia structurata va fi in cadrul acestei platforme politice cu PSD. Suntem hotarati ca in zilele urmatoare sa declansam un proces de consultare pentru aceasta platforma politica, care se poate transforma, dintr-o anumita perspectiva, chiar si intr-o constructie de tip electoral".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.