Potrivit organizatorilor concertului, Beyoncé, impreuna cu membrii staff-ului sau, vor sosi la Cluj cu doua avioane charter, de la Adis Abeba. Dupa concertul din Romania, urmatoarea destinatie a artistei va fi Istanbul.
Pentru concert, vedeta si echipa sa vor avea la dispozitie cabine cu dotari speciale, asigurate de o firma specializata din Marea Britanie, care inchiriaza rulote inclusiv pentru mari actori de film si pentru concerte in aer liber.
Scena pe care va concerta Beyoncé va avea 24 de metri lungime, 20 de metri latime si 20 de metri inaltime, la care se adauga anexele si ecranele. Cantareata va fi acompaniata pe scena de o trupa de instrumentisti si backing vocals, alcatuita aproape in exclusivitate din femei. Exceptie face echipa de dansatori, care include si cativa barbati.
Pentru concertul de la Cluj-Napoca au fost puse in vanzare un numar total de 13.500 de bilete, in zonele renovate ale stadionului si pe gazon. Acestea au preturile de 45, 55, 70, 75 si 85 de lei, iar pachetele VIP costa 350 de lei, toate fiind disponibile lawww.bilet.ro, in magazinele partenere Bilet.ro, precum si in urmatoarele locuri din Cluj-Napoca: Casa de Cultura a Stundentilor, cluburile Diesel si Fashion si restaurantul Napoca 15.
"The Beyoncé Experience", turneul mondial de promovare a ultimului album, "B'Day", a inceput in primavara anului 2007 si include spectacole in 29 de state ale lumii, printre care Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, Elvetia, Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Portugalia, Canada, Rusia, Egipt, Romania si Turcia.
Concertul Beyoncé este organizat de Fundatia Culturala Phoenix si face parte din seria Vodafone Best Music, inceputa in 2006 cu Depeche Mode la Bucuresti si Shakira la Timisoara si continuata anul acesta cu spectacolul trupei Rolling Stones, de la Bucuresti. (Mediafax)