Lumea fotbalului a inceput sa se miste. Dupa ani de liniste bolnavicioasa in care au facut tot ce au dorit, oamenii cares-au ocupat de jocuri in sportul rege simt in ceafa o rasuflare fierbinte si aud zanganitul otelului din catuse. Plimbarile lui G
Lumea fotbalului a inceput sa se miste. Dupa ani de liniste bolnavicioasa in care au facut tot ce au dorit, oamenii cares-au ocupat de jocuri in sportul rege simt in ceafa o rasuflare fierbinte si aud zanganitul otelului din catuse. Plimbarile lui George Copos si Gigi Becali pe la DNA au sensibilizat cateva nume mari din fotbalul autohton care se stiu cu musca pe caciula. Pisica a fost aratata. Uneori frica pazeste cinstea. Liga 1 are nevoie de putina frica pentru a ramane o fata cinstita dupa ce sora ei mai varsnica, Divizia A, a fost ani in sir batjocorita la drumul mare de investitori, presedinti, jucatori si arbitri. In ultimii ani, reciprocitatile si partidele trucate s-au mai rarit, dar, din pacate, nu au disparut complet.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.