Timisoara si Oradea sunt urmatoarele doua orase vizate de retailerul de mobila si decoratiuni interioare Kika din Austria, pentru deschiderea de magazine. Primul magazin va fi inaugurat in Capitala, cel mai devreme in vara sau in toamna anului viitor
Timisoara si Oradea sunt urmatoarele doua orase vizate de retailerul de mobila si decoratiuni interioare Kika din Austria, pentru deschiderea de magazine. Primul magazin va fi inaugurat in Capitala, cel mai devreme in vara sau in toamna anului viitor. Directorul adjunct al Kika, Paul Koch, sustine intr-un interviu acordat agentiei de presa Medianet din Austria si preluat de NewsIn, ca principalele piedici in extinderea companiei in Europa de Est sunt obtinerea autorizatiilor de constructie si gasirea terenurilor. Pana in prezent, compania a obtinut autorizatia de constructie a magazinului din Bucuresti, urmatoarele orase vizate fiind Timisoara si Oradea, a precizat reprezentantul Kika. Magazinul din Capitala va fi amplasat in zona de Nord-Vest, in zona comerciala Militari, dezvoltata de firma belgiana Liebrecht&Wood, unde Kika a inchiriat o suprafata de circa 30.000 de metri patrati. Compania a anuntat ca angajeaza 300 de persoane pentru primul magazin din Romania. Acestia nu au dezvaluit valoarea preconizata a investitiei. Luna trecuta, Immoconsult Leasinggesellschaft, divizia de leasing imobiliar a Investkredit Bank, a anuntat ca a acordat un credit de 50 de milioane de euro retailerului Kika, pentru constructia a trei magazine in Romania. Kika detine peste 30 de magazine in Austria, iar reteaua firmei este prezenta si in Ungaria, Croatia, Cehia si Slovacia.
In magazinele companiei sunt comercializate peste 50.000 de produse de mobilier, decoratiuni interioare, amenajari, corpuri de iluminat, electrice si electrocasnice, textile si ustensile pentru casa. Conceptul locatiilor Kika presupune suprafete mari, de aproximativ 20.000 de metri patrati, si produse din toate categoriile de preturi, dar, in general, accesibile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.