Printesa Iordaniei, Muna Al Hussein, mama regelui Abdullah al Iordaniei, a venit intr-o vizita neoficiala in tara noastra pentru a se interesa de cum se desfasoara scoala asistentelor de aici. Printesa este presedinta infirmierelor din Iordania si s
Printesa Iordaniei, Muna Al Hussein, mama regelui Abdullah al Iordaniei, a venit intr-o vizita neoficiala in tara noastra pentru a se interesa de cum se desfasoara scoala asistentelor de aici. Printesa este presedinta infirmierelor din Iordania si si-a manifestat dorinta de a face un schimb de experienta in cadrul unei vizite la Rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila“. Printesa s-a interesat in mod special de sistemul de sanatate al tarii noastre, dar si de numarul anilor de studiu al medicinei si orelor efectuate si creditelor primite in urma acestora. Printesa se afla in tara noastra de circa patru zile, urmand sa mai zaboveasca pe plaiurile mioritice inca alte doua. Dupa intalnirea cu rectorul Florian Popa, Maiestatea Sa Printesa Muna Al Hussein a plecat glont spre Cotroceni, unde din surse neoficiale am aflat ca urmeaza sa aiba o intrevedere cu presedintele Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.