Reprezentantii angajatorilor au propus, ieri, mai multe amendamente la proiectul Legii patronatelor, sustinand ca ar fi trebuit consultati la elaborarea actului normativ. Ovidiu Nicolescu, co-presedinte al Aliantiei Confederatiilor Patronale din Rom
Reprezentantii angajatorilor au propus, ieri, mai multe amendamente la proiectul Legii patronatelor, sustinand ca ar fi trebuit consultati la elaborarea actului normativ. Ovidiu Nicolescu, co-presedinte al Aliantiei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), a declarat ca patronatele vor sa obtina dreptul de a folosi si cumpara spatii pentru sedii, in aceleasi conditii ca si partidele politice. „Sunt trei categorii de mari organizatii in Romania, respectiv partidele politice, sindicatele si patronatele. Partidele pot sa-si cumpere sedii, iar sindicatele au mostenit o serie de spatii. Dorim ca si patronatele sa aiba acces la spatii pe care sa le preia, sa le modernizeze si in care sa functioneze“, a spus Nicolescu.

Reprezentantii patronatelor considera legitim, totodata, ca patrimoniul sindical sa fie preluat si administrat de un consortiu format atat din sindicate, cat si din patronate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.