Propunerile de reformare a reglementarilor din sectorul telecomunicatiilor care prevad, printre alte masuri, si obligativitatea separarii serviciilor de administrarea retelelor, au generat diferente mari de opinie la nivelul Comisiei Europene (CE), t
Propunerile de reformare a reglementarilor din sectorul telecomunicatiilor care prevad, printre alte masuri, si obligativitatea separarii serviciilor de administrarea retelelor, au generat diferente mari de opinie la nivelul Comisiei Europene (CE), transmite Reuters, citat de Mediafax. Oficialii au avertizat ca proiectul va creste birocratia si va leza investitiile, punctul lor de vedere fiind sustinut si de marile grupuri de telecomunicatii, care nu sunt de acord cu separarea serviciilor de administrare a retelelor. Comisia Europeana urmeaza sa publice propunerile de reformare a reglementarilor din sectorul telecomunicatiilor la inceputul lunii noiembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.