Big Scorer Enterprises Limited, subsidiara Laser Investments Public Ltd. (LAS), a semnat contractul pentru preluarea exclusiva a drepturilor de franciza pentru dezvoltarea cafenelelor Coffee Beanery in alte 15 tari europene, inclusiv Romania, potrivit Financial Mirror.
Prin acest contract, Big Scorer Enterprises Limited a devenit francizorul lantului Coffee Beanery in 24 de tari, si anume Cipru, Grecia, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Portugalia, Irlanda, Polonia, Turcia, Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Moldova, Ucraina, Slovenia, Serbia, Albania, Cehia si Bosnia Hertegovina.
Compania intentioneaza sa semneze contracte cu aceste tari prin intermediul unei a treia parti (persoana sau firma) care sa aiba o vasta experienta si cunostinte in sectorul de profil. Aceasta strategie a mai fost folosita si in trecut si are drept scop cresterea veniturilor Big Scorer Enterprises. Oameni de afaceri din mai multe tari, ca Grecia, Anglia, Albania, Bulgaria, Turcia si Polonia, si-au aratat deja interesul pentru dezvoltarea de Coffee Beanery. Compania analizeaza insa fiecare caz in parte, mai scrie sursa citata. Dupa semnarea acordului cu Coffee Beanery Limited, compania Big Scorer Enterprises Limited a primit de asemenea autorizatia de a-si schimba denumirea in Coffee Beanery Europe Ltd.
In prezent, compania opereaza doua cafenele Coffee Beanery in Cipru. Şi intentioneaza sa mai deschida doua pana luna viitoare.
Pe langa afacerea de dezvoltare a francizelor Coffee Beanery, Laser Investments este de asemenea activ pe piata de capital, avand un portofoliu cu o valoare de un milion euro. Compania planuieste achizitionarea unor participatii si la alte companii din industria de recreere atat in Cipru, cat si in Grecia. Coffee Beanery a deschis primul magazin in Statele Unite, in 1976. In prezent, lantul are peste 135 de unitati in SUA si 25 pe pietele internationale.