Presedintele Traian Basescu a iesit la rampa la fix. A punctat un „eseu“ cu ghidaj direct in ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, iar acesta din urma e prea putin consacrat in fata opiniei publice pentru a nu fi nimicit in imagine de not
Presedintele Traian Basescu a iesit la rampa la fix. A punctat un „eseu“ cu ghidaj direct in ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, iar acesta din urma e prea putin consacrat in fata opiniei publice pentru a nu fi nimicit in imagine de notorietatea inculpatului din dosarul „Flota“. Lectia de morala a lui Basescu a cuprins un mesaj care merita atentie. Grijuliu, Basescu l-a sfatuit pe Chiuariu „sa nu-si tipe nevinovatia la televizor“, subliniind ca ar accepta astfel de atitudini de la oameni care sunt in opozitie, dar pentru ministrul justitiei este „degradant“. Fostul lider al PD a uitat insa valvoiul din suvita perioadei mediatice pe care l-a avut cata vreme a durat ancheta in dosarul „Flota“. Si el isi tipa nevinovatia, facandu-i pe procurori instrumente politice, numai ca atunci exista PNA, nu DNA-ul acesta mulat trup si suflet pe imunitatea prezidentiala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.