Va vine greu sa va struniti sentimentele, este o zi ideala pentru relatii amicale, amoroase si familiale. Sunteti sentimentali, dar nu gelosi, insa egoismul dumneavoastra se poate ciocni de egoismul partenerului. Incercati sa fiti toleranti, intelegatori, sa intuiti respectul deosebirilor. Legaturile familiale vor fi interesante, strabatute de furtuni, iar tactul si diplomatia vor lucra in favoarea dumneavoastra. Relatiile profesionale de subordonare vor fi mai bune decat colaborarea de pe pozitii egale. Aveti propriile idei si doriti sa le puneti in practica cat mai repede. Incercati sa nu criticati prea mult, sa stapaniti tendintele dictatoriale ale celor din jur. Evitati dorintele de dominare care pot aduce explozii, incercati sa fiti cat mai prietenosi! Realitatea cruda va poate surprinde, de aceea este de preferat sa intuiti de la bun inceput cum stau lucrurile. Aveti tendinte spre libertate, ceea ce poate duce la opozitie forte fata de casatorie. Relatiile incep frumos astazi, conduita dumneavoastra este suficient de clara, reusiti sa imbinati utilul cu placutul, deci relationalul este sub cele mai bune auspicii. Dati o profunzime aparte prieteniilor de orice fel. Va plac surprizele, si tot ceea ce inseamna noutate.


Bebec
Puteti castiga multi bani, dar este posibil sa-i cheltuiti foarte repede. Incercati sa va relaxati pentru a nu antrena o nervozitate greu de stapanit. Pasiunea se poate manifesta in iubiri agitate, excese deosebite, speculatii, jocuri. Va indragostiti, sau este foarte posibil sa reveniti la vechile pasiuni. Aveti predispozitie pentru jocurile de echipa, sport sau pentru meseriile care implica riscul.

Taur
Aveti o tendinta accentuata de a depinde de altii, dar trebuie sa invatati sa va infrangeti teama si sa raspundeti cu delicatete si dragalasenii tuturor. In felul acesta va veti infrumuseta intreaga zi. Va afecteaza suferinta celorlalti si doriti sa va implicati constructiv in viata unei persoane apropiate. Are nevoie de ajutorul dumneavoastra, motiv pentru care va erijati fara nicio conditie in a fi protectorul acesteia.

Gemeni
Sunteti capabili sa faceti bani cu ajutorul manierelor dumneavoastra placute si aptitudinilor de a lucra cu publicul. Urati neintelegerile si discordia la care puteti fi partasi fara sa vreti. Veti observa o schimbare radicala daca va veti detasa si veti privi lucrurile ca fiind parte integranta a unui film deja facut. Va plac gesturile tandre, sincere, chiar daca anumite persoane va pot acuza ca priviti viata ca pe o afacere.

Rac
Aveti energie si pricepere in ceea ce priveste munca. Va planificati cu grija actiunile si le executati sistematic. Doriti sa fiti in fruntea a tot ceea ce se petrece si sunteti competitivi in activitatile pe care le considerati importante. Puteti deveni cunoscut intr-un domeniu care pana acum nu va tenta deloc. Din simpli executanti veti deveni persoane cu putere de decizie, cu mari responsabilitati. Dragostea este lasata astazi pe locul doi.

Leu
Va deranjeaza indiferenta unui prieten apropiat. Considerati acest lucru dovada clara a faptului ca nu ati primit respectul cuvenit si de asemenea va simtiti provocat in fata atitudinii sale. Aveti darul de a genera in jurul dumneavoastra frumusete si armonie.