Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul afacerilor internationale, cat si in sectorul guvernamental, Cristian Colteanu a fost ales noul CEO al GE pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Colteanu este succesorul lui Dan Ionescu, care s-a
Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul afacerilor internationale, cat si in sectorul guvernamental, Cristian Colteanu a fost ales noul CEO al GE pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. Colteanu este succesorul lui Dan Ionescu, care s-a pensionat la sfarsitul lunii august, anul acesta.
"In ultima decada, GE a inregistrat o crestere semnificativa in Europa de Sud-Est, atat ca furnizor de inalta tehnologie de ultima generatie, cat si ca investitor, iar Dan Ionescu a jucat un rol esential in obtinerea acestui succes. Suntem ferm convinsi ca, la randul sau, Cristian Colteanu va duce acest succes mai departe, identificand noi oportunitati", a declarat Nani Beccalli, President & CEO, GE International.
Dupa spusele noului CEO, Europa de Sud-Est este o regiune cu un puternic potential de dezvoltare, iar GE, ca lider in domeniul infrastructurii, va continua sa-si consolideze si sa-si creasca prezenta in aceasta zona.
"Romania si Bulgaria sunt noi membre ale UE si, ca diplomat, am avut privilegiul de a face parte din echipa care a lucrat la procesul de integrare a Romaniei. Ma bucur ca, in noua calitate de director executiv, voi putea demonstra ca GE este un partener de incredere. Imi voi concentra eforturile asupra colaborarii stranse cu clientii nostri, astfel incat acestia sa devina tot mai competitivi pe pietele Uniunii Europene si nu numai", a declarat Colteanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.