Actionarul dinamovist Vasile Turcu a marturisit ca regreta ca a intervenit pentru fanii dinamovisti atunci cånd acestia au avut probleme in Bulgaria. El spune ca galeria injura echipa din cauza faptului ca nu mai primeste bani de la actionari.

Intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute dintre actionarii dinamovisti si reprezentantii galeriei nu a avut efectul scontat. Cristi Borcea, Vasile Turcu si ceilalti conducatori ai lui Dinamo au avut parte de o surpriza neplacuta la meciul cu „U” Cluj, cand suporterii au afisat mesaje razboinice la adresa jucatorilor si nu numai. „Suntem in doliu, ati omorat Dinamo“, „Nu ne meritati“, „Vrem stadion“, „Definitiv si irevocabil va vom uri toata viata“, „Va gasim vinovati de inalta tradare“, „Tradatori cu iz de oaie v-ati vandut pentru o letcaie“ si „Nu ne este rusine cu Dinamo, ne este rusine cu voi“, au fost doar cateva dintre mesajele transmise prin intermediul bannerelor. Primul jucator care a clacat a fost Bogdan Lobont. Acesta a anuntat ca se gandeste serios sa plece in iarna din Soseaua Stefan cel Mare.

Actionarii spun ca este vorba de bani
Conducatorii alb-rosilor au contraatacat, acuzandu-i pe suporteri ca doresc binele propriu, nu pe cel al lui Dinamo. Foarte vehement a fost Vasile Turcu, unul dintre cei mai injurati oameni din „Groapa”. Acesta a marturisit, la Total Sport FM, ca regreta ca a dat bani pentru eliberarea suporterilor retinuti de politia bulgara acum doi ani. „Acesti oameni nu merita nimic si imi pare rau ca am facut totul sa ii salvam. Ca recunostinta, acum suntem injurati”, a declarat Turcu. El a admis ca asa-zisii suporteri care nu mai contenesc cu jignirile fac o atmosfera proasta pentru ca nu mai sunt platiti de actionari.