Deputatii au respins obiectiile de neconstitutionalitate ridicate de presedintele Basescu in legatura cu Legea privind salarizarea personalului din centrala MAE si de la misiunile diplomatice. Presedintele Basescu a refuzat, in vara, sa promulge leg
Deputatii au respins obiectiile de neconstitutionalitate ridicate de presedintele Basescu in legatura cu Legea privind salarizarea personalului din centrala MAE si de la misiunile diplomatice. Presedintele Basescu a refuzat, in vara, sa promulge legea, ridicand o serie de obiectii cum ca s-ar crea „salarizari sectoriale“, si a cerut, prin urmare, Parlamentului sa reanalizeze aceasta propunere legislativa. La solicitarea sefului statului, deputatii au rediscutat legea, dar nu au modificat nimic, ci dimpotriva - ca si senatorii - au votat-o in varianta initiala. Cu 154 de voturi pentru, 56 impotriva si 4 abtineri, deputatii au decis ca salariile diplomatilor sa fie majorate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.