Cornelia Catanga este revoltata pentru ca Ionut Dolanescu se foloseste de influenta pe care o are in mediul artistic pentru a o exclude din spectacole. Au existat cazuri in care organizatorii de concerte au renuntat la serviciile ei in favoarea c&ar
Cornelia Catanga este revoltata pentru ca Ionut Dolanescu se foloseste de influenta pe care o are in mediul artistic pentru a o exclude din spectacole. Au existat cazuri in care organizatorii de concerte au renuntat la serviciile ei in favoarea cåntaretului.

Scandalul dintre „doamna muzicii lautaresti“, cum a fost supranumita Cornelia Catanga, si Ionut Dolanescu este departe de a se fi sfarsit. Mai nou, artista ne-a spus ca Ionut se foloseste de relatiile sale si pune conditii organizatorilor de concerte, care suna cam asa: „Daca vine Catanga, eu nu mai vin!“ Corneliei Catanga i s-a intamplat de cateva ori sa fie data afara de la spectacole sau sa nu mai fie chemata deloc din cauza aceasta. „Se lauda la prieteni ca el are relatii sus-puse, dar ma lasa rece. Eu am experienta in muzica egala cu varsta lui. Cu toate acestea, s-a intamplat sa fiu data afara din spectacole pentru ca el nu a vrut sa cante pe aceeasi scena cu mine“, ne-a spus Cornelia, referin-du-se la Dolanescu. „Nu vreau sa-l fac de ras pentru ca ii respect prea mult parintii. Dar am un dosar intreg despre el si o caseta video filmata la min e in curte, in care el vorbea foarte urat de tatal sau“, continua cantareata. Zilele acestea va avea loc o noua infatisare in procesul intentat de Catanga impotriva celui pe care il acuza ca i-a furat brandul „Cu lautarii dupa mine“, Ionut Dolanescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.