Arcelor Mittal a programat investitii de 35 de miliarde dolari pentru extinderea capacitatii de productie de otel la nivel international, inclusiv la fabricile din Europa de Est, a declarat directorul general si principalul proprietar al grupului, La
Arcelor Mittal a programat investitii de 35 de miliarde dolari pentru extinderea capacitatii de productie de otel la nivel international, inclusiv la fabricile din Europa de Est, a declarat directorul general si principalul proprietar al grupului, Lakshmi Mittal, citat de Financial Times. "Apreciez ca situatia din industria de otel este foarte favorabila. Planurile de cheltuieli, care se concentreaza asupra extinderii capacitatii de productie din India, sunt justificate de cererea importanta de otel la nivel international", a explicat oficialul Arcelor Mittal. Din suma totala de 35 de miliarde dolari, 20 de miliarde dolari vor fi orientate catre construirea a doua unitati de productie de otel in India. In cazul finalizarii investitiilor conform planului, cele doua fabrici vor produce 12 milioane de tone de otel pana in anul 2015.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.