Cea de-a 62-a sesiune a Adunarii Generale a ONU va incepe astazi la New York, iar agenda discutiilor se concentreaza pe dosarul nuclear iranian, negocierea unui statut final pentru provincia Kosovo si pe incalzirea climatica. Delegatia Romaniei in d
Cea de-a 62-a sesiune a Adunarii Generale a ONU va incepe astazi la New York, iar agenda discutiilor se concentreaza pe dosarul nuclear iranian, negocierea unui statut final pentru provincia Kosovo si pe incalzirea climatica. Delegatia Romaniei in dezbaterile politice va fi condusa de ministrul de externe Adrian Cioroianu.

Ministrul roman va participa la un dineu oferit de Condoleezza Rice, secretarul de stat al SUA, se va intalni cu ceilalti 26 de ministri din UE si cu reprezentantii din „troica“ pentru Kosovo.

Ministrii de externe din tarile membre UE vor avea o serie de reuniuni ocazionate de saptamana de dezbateri politice din Adunarea Generala a ONU, inclusiv „Dineul Transatlantic“, oferit de secretarul Condoleezza Rice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.