Un medic italian sustine ca fostul Suveran Pontif Ioan-Paul al II-lea a fost eutanasiat. Lina Pavanelli, un specialist in terapie intensiva, afirma ca Sfantul Parinte a murit prin eutanasie, pe 2 aprilie 2005, potrivit unei analize a mai multor docu
Un medic italian sustine ca fostul Suveran Pontif Ioan-Paul al II-lea a fost eutanasiat. Lina Pavanelli, un specialist in terapie intensiva, afirma ca Sfantul Parinte a murit prin eutanasie, pe 2 aprilie 2005, potrivit unei analize a mai multor documente despre decesul Papei. Fostul Suveran Pontif a inceput sa primeasca hrana artificiala abia cu cateva zile inainte de a muri, iar acest lucru a dus la accelerarea mortii. Pavanelli mai spune ca Ioan-Paul al II-lea ar fi avut nevoie de un tub de hranire inserat cu mai multe saptamani inainte de deces. De-a lungul anilor, Biserica Catolica a criticat vehement initiativa de privare prin alimentare artificiala a pacientilor aflati in stare vegetativa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.