,,Gala Crucea Rosie", transmisa in direct simbata seara de TVR 1 si TVR International, a fost urmarita de 1,9 milioane de romani.

Andreea Marin si „Surprize, surprize..." s-au intors in grila postului public printr-un teledon dedicat pensionarilor din Romania. Evenimentul a strins donatii de peste 320.000 de euro in mai putin de patru ore, cit a durat transmisia. Alaturi de bani, generozitatea venita atit din tara, cit si din afara granitelor s-a tradus si prin mobila, materiale de constructie, produse alimentare si chiar lucrari de arta.

Liniile telefonice cu donatie fixa vor fi deschise pina pe 20 octombrie si pentru o luna, in timpul emisiunii ,,Surprize, surprize…", se va anunta evolutia donatiilor.

Gala nu numai ca a strins bani, dar a fost si cel mai urmarit program de simbata seara, cu un rating mediu de 10% si o cota de piata de 27,8% la nivel national. Mai exact, peste 1,9 milioane de romani s-au uitat la cele 200 de personalitati invitate, in frunte cu presedintele Traian Basescu.